Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


tubaad

Member
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tubaad

  • Rank
    Newbie

Profile information

  • Country
    Norge
  • Gateway/s
    Home Center 2
    Home Center Lite
    Apple TV
  1. I have added a new HCL as a slave in a Master gateway (HC2). Issues: - Rooms are not being synced in either direction - Some of the master devices show up in the HCL slave, but unconfigured, with no names and with rooms not assigned - List of shared devices are empty Both gateways are running 4.520 Have tried the following: - Master (HC2): Under Config>Gateway Connections I have Imported multiple times. Slave rooms show up, are checked, but after a quick Sync the are not added to room list. - Master (HC2): Under Config>Gateway Connections I have Synced multiple times - no effect what so ever - Master (HC2): Under Config>Gateway Connections I have Deleted the slave (HCL) and re-added. No luck - Rebooted both devices twice. No luck I would be very happy for any advice. Device list on slave:
×
×
  • Create New...