Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


Search the Community

Showing results for tags 'code'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • FIBARO Community
    • FIBARO Portal and Forum policy
    • FIBARO
    • Say hello!
    • Off-topics
  • FIBARO Update
    • FIBARO System Update
    • FIBARO Mobile Update
  • FIBARO Community Support
    • Scenes and Interface
    • FIBARO Products
    • FIBARO Mobile
    • FIBARO HomeKit
    • FIBARO Assistant Integrations
    • Other Devices / Third-party devices
    • Tutorials and Guides
    • Home Automation
    • Suggestions
  • FIBARO Społeczność
    • FIBARO
    • Przywitaj się!
    • Off-topic
  • FIBARO Aktualizacja
    • FIBARO System Aktualizacja
    • FIBARO Mobile Aktualizacja
  • FIBARO Wsparcie Społeczności

Categories

  • Scenes
  • Virtual Devices
  • Quick Apps
  • Icons

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Facebook


Google+


Skype


Website URL


WhatsApp


Country


Gateway/s


Interests

Found 5 results

  1. i´ve just received my flood sensor this week and tried to pair it with homekit, the process went well, code read, etc. but at the end it says that the code is wrong and try again; i've done this for at least 15 times all with the same result "wrong code". I've already contacted support but they just limited they response to a "This is strange situation" but no solution nor sending the right code.
  2. I need some help with json decoding. I'm succesfully got the data in HC2 from Rasspery/Pyton but I'm not able to decode that data in HC2. Any advice, please?! --starting LUA code here local smartmeter= Net.FHttp('192.168.1.10'); response = smartmeter:GET("/index.py") fibaro:debug('Answer: ' ..response) --this is the data response coming from Rasppery/Pyton: {"Amp": 13.29, "Volt": 98.01} if (tonumber(status)==200 and tonumber(errorCode)==0) and response~=nil then fibaro:debug('Decoding...') local harduino = json.decode(response) fibaro:debug('Decode: ', harduino) fibaro:debug('Or decode: ', harduino.Volt) else fibaro:debug('Not able to decode!') -- this is the executed code end --end LUA code here
  3. Hi, Does anyone has a smart idea/code to get the device ID/Name of the device which triggered the alarm? Preferable a solution with flexible device detection, meaning, without the need to store the ID's in static tables in code. Thank you in advance!
  4. Morning all! Been trying to figure all the documentation all last night about Global Variables and the API. I can look at the status of a variable but no idea how to set it using the API? Does anyone know the line for setting Global Variables using the API? Thanks!!
  5. Morning all! Been trying to figure all the documentation all last night about Global Variables and the API. I can look at the status of a variable but no idea how to set it using the API? Does anyone know the line for setting Global Variables using the API? Thanks!!
×
×
  • Create New...