Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


TRicky

Home-Connect - The new household appliances standard

Recommended Posts

14 hours ago, Roberto R. said:

 

client_id  = client id of my app

username = login email to developer.home-connect.com

password = login password to developer.home-connect.com

 

Please login or register to see this attachment.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/20/2019 at 3:33 PM, Roberto R. said:

 

Please login or register to see this attachment.

 

It clear from the log that login details are incorrect!

you have error 602!

I like to see the full log so to be sure about this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I saw the error and checked the login data but they are correct ... With the same data I enter the user panel on the home-connect developer site ...
The image is the complete log, there is nothing else ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nowadays most of the companies are using Zigbee as well as Z-Wave nowadays which will more helpful in future of home automation devices. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I recently bought a Siemens cooktop. It is connected to the wifi and ready to start using HC2 and the szene by FSE.

@FSE: Great work! Thanks a lot.

 

Unfortunately I get an error.

Please login or register to see this image.

/monthly_2020_08/grafik.png.5a88abd57476df5f3ef66b51b8af8323.png" />

 

Seems like am connected correctly, but why is oAuth2 a nil value?

Like recommend I choosed "Device Flow" as OAuth Flow.

 

Thanks for helping me out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...