Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Mail and push notification stop working


Guest sfkostas
 Share

Question

Guest sfkostas

Hi,

I set up a scene to get a mail and push notification when the front door of my house opens. The scene worked fine for 2 days but when I created a new scene to sent me notifications when temperature in room was over 27C, system stop sent me any notifications.

I deleted and create again only the door scene, I reboot but I don't get notifications, I created a "debug" variable to check if scene works and it works fine except the mail and push.

Can anyone help me understand what went wrong?

Kostas

P.S. My HCL has the 4.082 firmware and I haven't done any update since I create the scene for mail and push notifications.

I have read some other posts I found on this forum and I fix the problem by checking the "Do not allow alarm to stop scene while alarm is running" box in scene.

This works for me, I 'll test more on this to be sure.

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi,

I set up a scene to get a mail and push notification when the front door of my house opens. The scene worked fine for 2 days but when I created a new scene to sent me notifications when temperature in room was over 27C, system stop sent me any notifications.

I deleted and create again only the door scene, I reboot but I don't get notifications, I created a "debug" variable to check if scene works and it works fine except the mail and push.

Can anyone help me understand what went wrong?

Kostas

P.S. My HCL has the 4.082 firmware and I haven't done any update since I create the scene for mail and push notifications.

I have read some other posts I found on this forum and I fix the problem by checking the "Do not allow alarm to stop scene while alarm is running" box in scene.

This works for me, I 'll test more on this to be sure.

 

Hello,

 

So did you solve the issue? Or do you still experience difficulties?

Can you test email notifications via device's advanced settings? Simply, create a test notification and enable it in a device's advanced settings.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Guest sfkostas
  • Inquirer
  • I solve the problem. Thanks for reply.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
    On 7/7/2016 at 9:00 PM, sfkostas said:

    I solve the problem. Thanks for reply.

    How did you do it?

     

     

     

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...