Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Delete entry at notification center


okatzer
 Share

Question

If you have a web-Browser remote connection, the x-button at an entry at notification center doesn't work.

Link to comment
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
19 hours ago, okatzer said:

If you have a web-Browser remote connection, the x-button at an entry at notification center doesn't work.

Hello,

 

Can you post the screen shot showing which notification you have in mind?

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Dnia 21.10.2016 o 09:12, okatzer napisał:

OK, here it is

Please login or register to see this attachment.

Hello,

 

I see. This is expected behavior. Remote connection does not allow to delete or remove data/devices/etc for safety reasons.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Inquirer
  • OK, this explains also that icons can't be removed.

    But than it shouldn't be shown at remote connection.

    thx anyway

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
    Dnia 26.10.2016 o 14:20, okatzer napisał:

    OK, this explains also that icons can't be removed.

    But than it shouldn't be shown at remote connection.

    thx anyway

    Hello,

     

    When you connect remotely you still want to be informed about what happens in your gateway :) This is how you are informed so you will not be surprised that you did not see a notification earlier but you were indeed logged in to your gateway.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    Sorry @T.Konopka, but that is not entirely true. My HC2 is on FW 4.100 and I can delete notifications when I'm remotely connected. It must be something with quality of internet connection or FW version because when my HC2 was on 4.090 firmware I had problem with logging in remotely if on login screen firmware version was not showed and also could not delete notifications. But now it is working fine remotely. I didn't try to remove icons remotely so for this I don't know.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
    13 minut temu, Sankotronic napisał:

    Sorry @T.Konopka, but that is not entirely true. My HC2 is on FW 4.100 and I can delete notifications when I'm remotely connected. It must be something with quality of internet connection or FW version because when my HC2 was on 4.090 firmware I had problem with logging in remotely if on login screen firmware version was not showed and also could not delete notifications. But now it is working fine remotely. I didn't try to remove icons remotely so for this I don't know.

    Hello,

     

    Do you remember what kind of notification you deleted recently while connecting to the gateway via home.fibaro.com?

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
    2 hours ago, T.Konopka said:

    Hello,

     

    Do you remember what kind of notification you deleted recently while connecting to the gateway via home.fibaro.com?

    Of course, I can remove all blue and red notifications. I can remove too many instances notifications and also if there was like overvoltage with dimmer on lamp.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    i want to be able to get rid of the 'unconfigured devices' message. this isn't something i can fix so why does it persist with alerting me about it? it should be alerting fibaro who haven't got a template for the device.

    Edited by amurray85
    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
    6 hours ago, amurray85 said:

    i want to be able to get rid of the 'unconfigured devices' message. this isn't something i can fix so why does it persist with alerting me about it? it should be alerting fibaro who haven't got a template for the device.

    Good call,

     

    Altho i would want to have no template info shown at details of the device itselve (just below the header) just incase i forget, those messagess ought to be dismissible permanently.

     

    Only messagess that would remain in the notification woudl be recent ones, and quite criticall ones such as: device dosen't respond, lost connection, routing changed on device X (right that last one dose not seem to be included but it woudl help immensly with locating problems), ran out of instanacess, etc.

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...