Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Home Center Lite Administration page won't load


nickboy
 Share

Question

Recently, I've had a lot of problems accessing Home Center Lite Adminstration page. Right now the page load freezes completely with Safari 9.1.3, Chrome 54.0.2840.71 and my iPads Safari. After logging in via home.fibaro.com I am forwarded to black home page (picture1) and when i click 'main page -link' I see a dimmed main console and get endless load bar on top.

 

My apps work fine on Android and iOS meaning my Fibaro Lite is not down - just can't access the system with browser.  

 

Anyone having similar problems??

Please login or register to see this attachment.

Please login or register to see this attachment.

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

same for me,

in a PC running Vista no way to have IE working and the same for Chrome. Sometimes Safari works, but not recently.

In another PC running Win7 both IE and Chrome work perfectly.

In the PC with Vista it seems a problem related to security. Same for other installed software. Something seems stopped at operating system level or browser. I also tried with safety zero in the browser but still not working.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Dnia 29.10.2016 o 18:47, nickboy napisał:

Recently, I've had a lot of problems accessing Home Center Lite Adminstration page. Right now the page load freezes completely with Safari 9.1.3, Chrome 54.0.2840.71 and my iPads Safari. After logging in via home.fibaro.com I am forwarded to black home page (picture1) and when i click 'main page -link' I see a dimmed main console and get endless load bar on top.

 

My apps work fine on Android and iOS meaning my Fibaro Lite is not down - just can't access the system with browser.  

 

Anyone having similar problems??

Please login or register to see this attachment.

Please login or register to see this attachment.

Hello,

 

This happens only when you try to connect remotely?

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Dnia 4.11.2016 o 21:11, nickboy napisał:

Yes, that is correct. Any help trying to resolve this issue would be greatly appreciated.

Hello,

 

You will have to contact our Support at [email protected]

Please, describe the issue in detail, add screen shots. You may be prepared for remote connection from our engineer (he may ask you to open ports for us).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...