Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Icon upload Error - unable to change icons


lasseruud
 Share

Question

I'm unable to upload new icons to my Fibaro HC2.

 

I've just restored to try to resolve this. I was able to upload and change 1 icon before this error occured again.

 

Once I choose a file, before adding/uploading it, an exclamation mark appears in the right menu:

 

Please login or register to see this image.

/monthly_2017_03/01.PNG.5a162ef02271be25abdb2e947dd3ce8f.PNG" alt="01.PNG" />      02.PNG

I add the second file, and press Add, this happens:

03.PNG

 

The icons are in fact 128 x 128 pixels, and I've tried both 8 bit and 32 bit PNG. Icons I've tried is attached:

off2.png on2.png vvb_off.png vvb_on.png

 

The exclamation mark is obviously a sign that something is wrong, but I can't figure out what.

 

Any help is appreciated! :)

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
2 minutes ago, lasseruud said:

I'm unable to upload new icons to my Fibaro HC2.

 

I've just restored to try to resolve this. I was able to upload and change 1 icon before this error occured again.

 

Once I choose a file, before adding/uploading it, an exclamation mark appears in the right menu:

 

Please login or register to see this link.

      

Please login or register to see this link.

I add the second file, and press Add, this happens:

Please login or register to see this link.

 

The icons are in fact 128 x 128 pixels, and I've tried both 8 bit and 32 bit PNG. Icons I've tried is attached:

Please login or register to see this link.

 

Please login or register to see this link.

 

Please login or register to see this link.

 

Please login or register to see this link.

 

The exclamation mark is obviously a sign that something is wrong, but I can't figure out what.

 

Any help is appreciated! :)

Exclamation mark is asking you to push the save button, The floppy disc symbol.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Inquirer
  • Figured this out.

     

    After restoring, there were traces of my previous custom icons left. When I went to delete icons, there were six icons with just a white frame. After deleting these, I was able to upload new.

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...