Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Updating from 4.056 to current version


ITK13
 Share

Question

While I am waiting for Fibaro Support to fix this issue, if figured I'd ask in here as well.

 

 

The situation is as follows: I recently got tasked with getting our company HQ's Smart Home Network back online, which apparently hasn't worked for over a year.

The HC2 was stuck in an update loop, which i could only fix by a system recovery. This reset me to version 4.056.

 

Any attempts by me to update to 4.120 cause the system to be stuck in a loop again. Attempting to restore the backup (4.080) causes it to be similarly stuck.

 

Does anyone know this problem? And how to fix it?

 

-NG

Edited by ITK13
Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello,

 

I'm in the same situation as you described. Did you fix the problem? How?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I am also having the same issue? This seems to be a common problem, I can't find a solution for that works though?

Updating the DNS and time doesn't help as suggested in other posts in this forum. What is the solution?

 

These didn't work for me but to save some other poor bugger time here are some other thread suggestions:

 

 

 

Edited by [email protected]
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Guys,

if you still have the same problem. Don't even try to, upgrading procedure on version 4.056 is broken, contact fibaro support, they will do it manually, but you should provide ssh and UI remote access.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...