Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

[SOLVED]Fibaro Finder is not detecting the Home Center2


moosairshad

Question

my fibaro Home center is not getting detected by fibaro finder. the device is connected using LAN to the network. eventhough the LAN is connected with internet the LED light for LAN is ON, the LED for internet is not ON.

 

I hope some of you will help me soon

 

with regards

 

Moosa Irshad

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Do you have any virtual network interfaces turned on? If yes, turn them off and you should be able to see your HC from Fibaro finder, see link to topic below. Otherwise this could be an alternative:

Please login or register to see this link.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Inquirer
  • 3 minutes ago, jakub.jezek said:

    Do you have any virtual network interfaces turned on? If yes, turn them off and you should be able to see your HC from Fibaro finder, see link to topic below. Otherwise this could be an alternative:

    Please login or register to see this link.

     

     

    i didnt have any such devices. I just have fibaro motion sensor and a relay connected and also camera,  

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
    1 minute ago, moosairshad said:

    i didnt have any such devices. I just have fibaro motion sensor and a relay connected and also camera,  

    Those virtual network interfaces are not in Fibaro HC, but in your PC. Eg if you use VMWave or from an other virtul machine.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
  • Inquirer
  • now everything is fine. My routers ip range was changed from static ip of HC2. now i changed it, and it is working fine

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    ×
    ×
    • Create New...