Jump to content
Guides for the Forum Read more... ×
Poradniki na Forum Read more... ×
  • 0
Sign in to follow this  
Zaid_Evo

Home Center 2 Failing

Question

 
 My  Home Center 2 hangs once every day or a two, but today while I was creating a new scene it hanged showing me a message as illustrated in the first attachment. I restarted the HC2 many times and it works well with android and iPad Fibaro Apps but whenever I try to access it through a web browser it hangs again and keep trying to load (As in the second attachment) and system stops working even with android and iPad Fibaro Apps. Consequently, I am not able to access and modify anything in the controller anymore.
 
I tried to use different browsers, different computers and I restarted my network router for any probable network issue but it did not work.
 
Did anybody faced such a problem before?

Please login or register to see this attachment.

Please login or register to see this attachment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi @Zaid_Evo,

 

Have you tried to do the recovery procedure?

 

Alternatively, you can follow this tutorial:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
  • Inquirer
  • Hi @I.Srodka

     

    Thanks for this helpful video, but I'm afraid of loosing all my work on this HC2 (added devices and their adjusted parameters, virtual devices, all configured scenes...) if I tried the recovery procedure. Is there any way to back them up or keeping them after recovery procedure? :(

     

    Thanks in advance

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    • 0

    If you have a backup made at some point earlier (prior to this issue), after the recovery procedure you will be able to restore it.

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    • 0
  • Inquirer
  •  

    I don't actually, it is a new device and I was not aware of making backup of my work. I think I have to re-configure everything ;( .From now on I will backup it periodically.

     

    Thanks a lot @I.Srodka

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    • 0

    The topic has been moved from "

    Please login or register to see this link.

    " to "

    Please login or register to see this link.

    ".

     

    Temat został przeniesiony z "

    Please login or register to see this link.

    " do "

    Please login or register to see this link.

    ".

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    • 0

    Today I had exactly the same issue after I make an new scene.

    Only management with apps work.

    Everything hangs as soon you connect with a computer.

     

    Last week I connect many new devices that are build in now, I don't want to start over with a backup.

    Maybe it's an bug in the newest software.

     

    BR

     

    Jacques

     

     

     

     

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    Sign in to follow this  

    ×