Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


dimae

Finally, a HC2 / HCL Workaround to RTSP / H.264 IP Cameras - 100% Working solution

Recommended Posts

fibaro issues.

alas. 

fibaro Ui do not update cam state anymore. 5 cams + 1cam with my proxy with same behavior.

that's' all folks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@10der
Have you managed to fix the problem of not updating the video image?

Thanks to your script, I get video (still image) from my TX-67 and I can also take snapshots.
But I miss moving pictures (and controlling the camera). My Raspberry cameras are updating properly so there is probably no error in the GUI.

I now also know why the TX-67 can no longer be integrated into Fibaro, see below.

Quote

Dahua IP cameras are NOT supported anymore.

In fact, most IP cameras with latest firmware will stop working very soon.
Here's why:
- Recent vulnerabilities have forced manufacturers to REMOVE basic authentication.
- Digest authentication has become the LOWEST security mechanism - its one step above plain text authentication (visible in packet capture).
- In Dahua firmware from early 2017, basic authentication is blocked.
- Dahua has BLOCKED the ability to downgrade to firmware with basic authentication (firmware is signed).

Fibaro MUST add digest authentication for IP cams to keep us at the current level.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
4 minutes ago, RH_Dreambox said:

Have you managed to fix the problem of not updating the video image?

I am not Fibaro developer.

Edited by 10der

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ 10der
I know :-)
But you mentioned that you would look at your php script to see what was wrong.
Or do you mean that Fibaro fails to update your script? My Pi cameras are updating properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@RH_Dreambox OMG. dear. please read:

 

 
Quote

 

Please login or register to see this link.

fibaro issues.

alas. 

fibaro Ui do not update cam state anymore. 5 cams + 1cam with my proxy with same behavior.

that's' all folks

 

.

i have the same behavior

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/24/2018 at 9:15 AM, 10der said:

http://192.168.1.15:88/cgi-bin/CGIProxy.fcgi?cmd=snapPicture2&usr=admin&pwd=admin

 

Awesome! This I think is good enough for me thanks! I just set the refresh to 1 or 2 seconds and I get the just of what is going on.

I might get up a Pi at a later date to serve.

 

Cheers,

Jon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...