Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Aeotec Range extender


Jamie mccrostie
 Share

Question

Always when I include the Aeotec

range extender it stays unconfigured .

Any ideas?

 

Edited by Jamie mccrostie
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

MeToo, I dont see anny improvement with far Nodes, they reporting still as dead nodes.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Inquirer
  • 2 hours ago, FonsBrand said:

    MeToo, I dont see anny improvement with far Nodes, they reporting still as dead nodes.

    Have you reconfigured mesh network?

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
    7 hours ago, Jamie mccrostie said:

    Have you reconfigured mesh network?

     how do I do that

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
    30 minutes ago, FonsBrand said:

     how do I do that

    Found it, but do I do an entire z-wave reconfiguration or only on the "range extender" and the remote nodes?

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    OK, I did do an entire z-wave reconfiguration and I know that it would take a long time to complete, so I left my laptop open and left it.

    When I came back two hours later the session was crashed by an script timeout and I don know if the process is completed.

    I have to test if there are improvements or not.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    I have done some tests and it seems to be beter responsive.

    Thanks for pointing me out.

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...