Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 1

[SOLVED]Wall Plug switching off


Wiske Humo
 Share

Question

Hi,

 

My Fibaro Wall Plug (FGWPF-102 ZW5 v3.2) is acting weird lately (it worked fine before).

Everything is working fine (I can switch it on and off from Domoticz as well as with the 'B'-button) as long as I don't plug in a device.

If I do plug in a device (I tried several different devices all with the same result) then the LED ring changes from White -> Blue -> Green -> Yellow -> Red -> Magenta and it then switches off as if it is consuming a lot of power (which it isn't).

In the attached video I show it while trying to load my telephone.

I already tried resetting the Wall Plug but that didn't help.

 

Question: Is the Wall Plug broken or am I missing something here?

 

Thanks in advance for your answer!

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It feels like yours is broken. Where did you purchase the plugg ? The distribution is done by Fibaro Benelux in Rotterdam but you have to go to your dealer first I think

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Inquirer
  • @SpaceCompany Have to look up where I bought the WP. It is just over a year old, so with 2 years of warranty it shouldn't be a problem to get a new one (but I had to make shure it is broken first).

    @A.Smolinski Yes I've tried several different socket on different groups.

     

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
  • Inquirer
  • The Wall Plug was broken and I got a refund from the web shop (not a new one because the web shop doesn't exist anymore) so I can order a new one somewhere else.

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...