Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Plug-ins on HC2 not working


Sovereign
 Share

Question

I can't get plug-ins to work on HC2. Loaded Sony TV plug-in and searched for TV with search button in Network configuration. No IP devices comes up on the list. Also manually entered IP address, but plug-in still won't connect to tv. TV is on and on same network as HC2. I can ping the TV ip, so definetely on the network, but HC2 won't find it. Anyone else experienced the same? I have the same issue  with a customer and none of their devices show on the device list in LAN network. Please help. I emailed support and no response.

Please login or register to see this attachment.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...