Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


[SOLVED] Links to forum changed?


SmartHomeEddy
 Share

Recommended Posts

If I click on the "FIBARO Forum" or "FORUM" I get routed to the general Fibaro website, not the forum. If if use forum.fibaro.com also no forum. That has changed (?)

 

Please login or register to see this image.

/monthly_2021_01/image.png.a700693fb93e50674887e5bd576b6891.png" />

Edited by SmartHomeEddy
Link to comment
Share on other sites

  • SmartHomeEddy changed the title to [SOLVED] Links to forum changed?
  • Topic Author
  • 6 minutes ago, ChristianSogaard said:

    same for me - I created a supportcase to Fibaro - to be sure they know

     

    You solved it (but there is nog solved button) ?

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...