Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


[SOLVED] CPU usage index color


SmartHomeEddy
 Share

Recommended Posts

Small cosmetic issue, the index of (in my case) Core 2 has the wrong color. It has the orange color, it should have the blue color. The graphs are green, blue, purple and orange. 

 

(Maybe you could make the four dashboards (light blue) the same color as the graphs, then you don't need the index.) 

 

(Not an issue introduced in this firmware version, also in previous version)

 

Please login or register to see this attachment.

Edited by SmartHomeEddy
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, SmartHomeEddy said:

(Not an issue introduced in this firmware version, also in previous version)

 

YES, I reported that over a year ago, but nothing happened. The problem does not occur in the "Light Theme".

 

Link to comment
Share on other sites

On 8/13/2021 at 2:38 PM, SmartHomeEddy said:

ah, I see. Sounds like a small repair, but it apparently takes a lot of time. 

 

I think that this not a critical issue, we have a lot on our plate and this one is pretty low on priorities.

If this is important for you guys I will push it up in the backlog ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Topic Author
  • It is just a cosmetic issue, but is still is a bug. If you have for that long time too much on your plate to also solve minor bugs, something is wrong. 

    • Like 1
    Link to comment
    Share on other sites

    We are solving minor bugs all the time, there are a lot more of those than most of us realize ;) - this system is huge, always will be some.
    This one is just not solved yet.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 1 month later...

    Please login or register to see this image.

    /monthly_2021_09/image.png.6fc6c7de0c6e0590b6b60d9bb37fc866.png" />

    • Thanks 1
    Link to comment
    Share on other sites

  • Topic Author
  • On 8/13/2021 at 2:30 PM, jwi said:

    The problem does not occur in the "Light Theme".


    @m.roszak According to jwi the problem didn’t occurred in the light theme? 

    Link to comment
    Share on other sites

    • SmartHomeEddy changed the title to [SOLVED] CPU usage index color

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...