Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


Cannot connect HCL3 as Slave in HC3 system


Recommended Posts

I do have a HC3L system, which cannot be prepared/placed as a slave mode. Prepare home center to be as slave in the HC3L does not shown as available (is grey) 

 

Can anyone help hot to put in slave mode, in order to connect to HC3 

Link to comment

Hi @Tirana,

 

I would do these steps:

  1. Make sure both units are reachable.
  2. Update both Home Centers to 5.071 beta.
  3. Factory reset HC3L. -> Do not got to UI to complete Wizard.
  4. Connect in Connected gateways in HC3
Link to comment

Hello Tirana, good advice from Jakub.. On the top I will add to remember about selecting Z-wave engine 2.0 after recovery on HC3L. Currenly master - slave is not working on z-wave engine 3.0 which is selected by default after recovery on HC3L. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...