Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


Hello, We have a problem with or HCL


Recommended Posts

Try ensuring that your router always gives out the same IP address to your HCL.  it may be called a reserved IP, allocated IP, or static IP depending on your router.

Link to comment
  • Topic Author
  • 8 hours ago, Tim__ said:

    Try ensuring that your router always gives out the same IP address to your HCL.  it may be called a reserved IP, allocated IP, or static IP depending on your router.

    Thanks for the reply. The setting on the HCL is DHCP, I'll take a look in the router. We have to reboot every 24 hours to be able to connect to the HCL via the app and via the web.....
    Link to comment

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    ×
    ×
    • Create New...