Jump to content
  • Announcements

    • T.Konopka

      DOWNLOADS - new way of sharing solutions!   01/17/18

      Dear users, We want you to have a great time here on the Forum, therefore, we are introducing a new tool for sharing solutions! DOWNLOADS - a system of file sharing for all of you. DOWNLOADS - support topics - this is a new category for support topics. Check the short guide for Downloads on how to add a solution (all files have to be approved).   Crowd's Solutions will be closed for new submissions, but still open for replies in remaining topics. We ask the authors of the solutions to add their solutions to Downloads with the link to the topic at the top of the description. We will merge the support topic with the one from Crowd's Solutions.   If you have any questions, feel free to ask our administrators - @T.Konopka and @I.Srodka!
    • T.Konopka

      DOWNLOADS - nowy sposób dzielenia się rozwiązaniami!   01/17/18

      Szanowni użytkownicy, Chcemy, abyście świetnie spędzali czas na Forum, dlatego przedstawiamy wam nowe narzędzie do dzielenia się rozwiązaniami! DOWNLOADS - system dodawania i pobierania plików. DOWNLOADS - support topics - to jest nowa kategoria z tematami wsparcia. Sprawdźcie przewodnik dla Downloads, aby wiedzieć jak dodać rozwiązanie (wszystkie pliki muszą zostać zatwierdzone).   Rozwiązania Społeczności zostaną zamknięte dla nowych tematów, jednak tematy już wczęśniej dodane będą nadal dostępne. Prosimy autorów rozwiązań do przenoszenia ich do Downloads - prosimy o dodanie linkiem do tematu na górze opisu. Połączymy wtedy temat wsparcia z tematem z Rozwiązań Społeczności.   W przypadku pytań, prosimy o kontaktowanie się z administratorami - @T.Konopka and @I.Srodka. (Rozwiązania mogą być dodawane w języku polskim!)

suds32nz

Member
  • Content count

    59
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About suds32nz

  • Rank
    Learner
  • Birthday June 9

Profile information

  • Gender
    Male
  • Country
    new Zealand
  • Gateway/s
    Home Center Lite

Recent Profile Visitors

37 profile views
  1. Still no answer on 22nd, pretty poor support
  2. Well the saga continues Had this response from support 5 days after logging the issue Your issues has been probably repaired with last update of our software, so please update your system to the newest version (4.161beta).Nevertheless during synchronization process please make sure that:1) Batteries of your device are fully charged.2) Your lock need to be also close to your HCL.3) After you start synchronization please don't "refresh" page etc. just give system time to synchronization. "Also after you start synchronization" you probably need to do some action on the lock (to "wake up" it and communicate with HCL).4) Please remember that such procedure can last up to 30 minutes (in some extreme cases even 1hour). This I did and had exactly the same issue, I have responded back to support on the 17 th now waiting again. The issue to me seems to be the sync is never completed, are there any logs that could be checked ???
  3. Have logged a support call re this issue on the 12th so will see what happens. No luck last time
  4. HI. The issue has always been that when you sync the lock to retrieve the pins it gets about 20% through then stops (latest firmware for HCL) You can keep trying to sync but it never completes on previous firmware the system use to lock up. I have tried removing and re adding m multiple times. I did contact support the very first time but e=was un resolved (lock pin had just been added and was beta) I would really like to get this working but had no luck. HCL ver 4.160 Yale lock SYEDDB/220/NZ module Z-wave SYEDDB/220/NZ Lock and unlocking is flawless
  5. thanks will have to see if there is anything that will help or parameters I could add ??
  6. lock is only 1 meter away from the HCL, inclusion always works fine and says Completed Added and removed multiple times over the past year to try to get it to work. But as mention the sync never finishes. Real bummer as would bee keen to get it to integrate fully.
  7. Using an HCL on 4.154 still no luck Basically it never completes the sync process, gets about 25% though then stops
  8. HI Still no luck with my lock, do you need to remove it and re add it to get the slots to work. Have a yale lock - Touchscreen Digital Deadbolt - SYEDDB/220/NZ Works fine as a lock ie lock unlock. Device kind:Door lock Producer:ASSA ABLOY Version:83.32 Configuration:Device configured Thanks
  9. HCL some VD's not working

    Thanks, Yep been thorugh cook book to compare and is this is quite basic it all looks the sames as the book. Reboot VD works but could not use 12.0.0.1:11111 anymore tried a few options with this one with no luck suspect it is but in there Beta since 4.130
  10. HCL some VD's not working

    HI I am running 4.134 (just updated issue was in 4.133) I have a very simple VD to change a variable Variable is "Position" VD Below PUT /api/globalVariables/Position HTTP/1.1 Host: 127.0.0.1 Authorization: Basic a2VsdmluQHN1ZHMzMi5jby5uejp######## admin user and password (in my case admin is email address) {"name":"Position","value":"Home"} And PUT /api/globalVariables/Position HTTP/1.1 Host: 127.0.0.1 Authorization: Basic a2VsdmluQHN1ZHMzMi5jby########## {"name":"Position","value":"Out"} Screen shots attached. Basically it does not work anymore but I can't work out why, I have other VD's that have stopped working but the Reboot one works fine
  11. Automatic Restart or Reboot Home Center lite

    Strange My other VD's dont work either ie simpple one to change a variable that has always worked no longer works, as well as some camera ones. Only difference from mine to your can be is admin user - which for me is now an email address (which chamged a while ago with an update) But very keen to atleast get this one going, any ideas would be appreciated. All I did is import this VD and change the ip etc Just sorted this on, I can't use 12.0.0.1 port 11111 had to change it to the Actual Ip and port. So now just have to sort the others
  12. Automatic Restart or Reboot Home Center lite

    4.133 not working GET /api/service/reboot HTTP/1.1 Host: 192.168.0.22 Authorization: Basic # admin:password coded base64
  13. Automatic Restart or Reboot Home Center lite

    If you ever get it working let me know as i have the same issue on 4.131 and 4.133
×