Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


Search the Community

Showing results for tags 'marantz'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • FIBARO Community
    • FIBARO Portal and Forum policy
    • FIBARO
    • Say hello!
    • Off-topics
  • FIBARO Update
    • FIBARO System Update
    • FIBARO Mobile Update
  • FIBARO Community Support
    • Scenes and Interface
    • FIBARO Products
    • FIBARO Mobile
    • FIBARO HomeKit
    • FIBARO Assistant Integrations
    • Other Devices / Third-party devices
    • Tutorials and Guides
    • Home Automation
    • Suggestions
  • FIBARO Społeczność
    • FIBARO
    • Przywitaj się!
    • Off-topic
  • FIBARO Aktualizacja
    • FIBARO System Aktualizacja
    • FIBARO Mobile Aktualizacja
  • FIBARO Wsparcie Społeczności

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Facebook


Google+


Skype


Website URL


WhatsApp


Country


Gateway/s


Interests

Found 1 result

  1. Hey Guys, Trying to send a HTTP String from my HCL VD but it's not working.. anyone see what I'm doing wrong, String I'm trying to send is http://marantz-sr5010.local./MainZone/index.put.asp?cmd0=PutZone_OnOff%2FOn&cmd1=aspMainZone_WebUpdateStatus%2F&ZoneName=ZONE2 I tried with this VD GET /MainZone/index.put.asp?cmd0=PutZone_OnOff%2FOn HTTP/1.1 Host:marantz-sr5010.local does not work. Any help?
×
×
  • Create New...