Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'philio'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • FIBARO Community
    • FIBARO Portal and Forum policy
    • FIBARO
    • Say hello!
    • Off-topics
  • FIBARO Update
    • FIBARO System Update
    • FIBARO Mobile Update
  • FIBARO Community Support
    • Scenes and Interface
    • FIBARO Products
    • FIBARO Mobile
    • FIBARO HomeKit
    • FIBARO Assistant Integrations
    • Other Devices / Third-party devices
    • Tutorials and Guides
    • Home Automation
    • Suggestions
  • FIBARO Społeczność
    • FIBARO
    • Przywitaj się!
    • Off-topic
  • FIBARO Aktualizacja
    • FIBARO System Aktualizacja
    • FIBARO Mobile Aktualizacja
  • FIBARO Wsparcie Społeczności
    • Sceny i Interfejs
    • FIBARO Urządzenia
    • FIBARO Mobilnie
    • FIBARO HomeKit
    • Integracja z Amazon Alexa i Google Home
    • Urządzenia Firm Trzecich
    • Poradniki
    • Automatyka Domowa
    • Sugestie

Categories

  • Scenes
  • Virtual Devices
  • Quick Apps
  • Icons

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Facebook


Google+


Skype


Website URL


WhatsApp


Country


Gateway/s


Interests

Found 5 results

  1. Hi Has anyone got the Philio 2 in 1 sensor (PAT02-1B) working in HC3? It should be compatible with HC2 as far as I've read. But when I add it to my HC3 it fails to configure
  2. Does anybody else have a "Philio PSP05" outdoor motion sensor and did it get working? After a couple of tries I got it included successfully (and if I press the intern wakeup button I can see the it is updating the status). But there is no motion registered. The sensor itself blinks red while registering motion and in the Fibaro Logs I can see that z-Wave chip does get know of this state change. But the motion event is not triggered at all. 1 17:48:09:7 [Information] CMD_FACTORY: devId: 1350 nID: 95 eID: 0 >> handler cmd class: COMMAND_CLASS_BASIC 1 17:48:09:7 [
  3. This sensor no longer reports motion at all. Temperature and lux measurements work fine. Seems to have been broken a couple of updates back. We are three different people with different versions of the same sensors and in three different and independant installations - all seeing the exact same behaviour. No motion is reported at all. Funny thing is, I have one sensor of this type that was included a couple of years ago - it's been upgraded along with firmware updates ever since and it still works. But adding one more, exactly the same sensor now, dosen't work.
  4. Hello I have problem. I use Fibaro HC2 with 15pcs of philio pan06. After power off, some of philio modules become "not configured" and by "Wake up", they do not come to z-wave network. How can I solve this problem ? What is problem for ? Thank for who replies
  5. Hi guys I have problem. Actually Fibaro Double relay switch is weak in case of halogen because of inrush current and arcing at the startup. 1-Which brand do you offer to use instead ? then, I decide to use philio pan04, but it has 1sec delay at the mechanical switches. I mean after you change the momentory switch on the wall, after 1sec lamp turnes on and you see that statuse on the application. 2-How can I solve this problem ? 3-Furthermore, I've heared that no more than 12 pcs of philio relays work with HC2 together. Is it right ? Thanks in advance for answering
×
×
  • Create New...