Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Wi8 IM61 IP camera with HC2


Fabcatan
 Share

Question

Hi,

I'm trying to make my IP camera work with my HC2 ...... without success

I don't know which parameters to enter in order to have the mjepg video on the HC2 (the camera has both H264 and mjpeg)

Can someone please help me

Thanks

Link to comment
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest skyhooper

Hi

Take a look here

Please login or register to see this link.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

If your problem is not yet solved, just enter the following string in the 'MJPEG Stream Path' field:

goform/stream?cmd=get&channel=4

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Inquirer
  • Hi

    Thanks for your messages

    I've tried different things

    goform/stream?cmd=get&channel=4

    Videostream.cgi

    Please login or register to see this link.

    none worked ...

    Please login or register to see this image.

    /emoticons/default_icon_cry.gif" alt=":cry:" />

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
    Guest GG

    HC2, from what I have discovered, only support JPEG-streams.

    goform/stream?cmd=get&channel=4

    means streaming video from secondary stream (I love chinese logic) so secondary stream in camera need to be configured to deliver JPEG.

    Here is a link to an english version of the http api (I think this will work for your camera, the parameters are the same as in the chinese document I downloaded from camera web site.

    Please login or register to see this link.

    Log on th web interface of camera and set secondary stream to JPEG

    Please login or register to see this link.

    Hope this helps you

    Please login or register to see this image.

    /emoticons/default_icon_razz.gif" alt=":-P" />

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
    Hi

    Thanks for your messages

    I've tried different things

    goform/stream?cmd=get&channel=4

    Videostream.cgi

    Please login or register to see this link.

    none worked ...

    Please login or register to see this image.

    /emoticons/default_icon_cry.gif" alt=":cry:" />

    I can confirm that this WORKS.

    Got 6 cams like this working really nice

    Try:

    Jpeg path: snapshot/view4.jpg

    Mjpeg stream: goform/stream?cmd=get&channel=4

    If you can give me remote access I can fix this for you

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
  • Inquirer
  • First Thanks to all of you

    I've applied the changes suggested by nmnetmedia

    Now I've got the pics

    Please login or register to see this image.

    /emoticons/default_icon_biggrin.gif" alt=":-D" />

    , but still don't have the stream

    Please login or register to see this image.

    /emoticons/default_icon_sad.gif" alt=":-(" />

    /Users/fabricecatan/Desktop/my wi8 settings.tiff

    /Users/fabricecatan/Desktop/my HC2 settings.tiff

    /Users/fabricecatan/Desktop/channel2.tiff

    Strange thing I've noticed regarding the stream, on some channels (i.e. 2) I've got a window for the video but not for others. Especialy channel 4, no video window.

    Note I use a Mac.

    I don't think it matters for mjpeg but just incase.

    If anyone has any other suggestion, I thank you in advance

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
  • Inquirer
  • the screenshots mentionned

    Please login or register to see this attachment.

    Please login or register to see this attachment.

    Please login or register to see this attachment.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
  • Inquirer
  • problem fixed

    It works with the parameters from nmnetmedia, but not on Safari

    Ok with Firefox and Iphone

    Thanks again

    Please login or register to see this image.

    /emoticons/default_icon_biggrin.gif" alt=":-D" />

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
    Guest lanshan75

    I have been annoyed by this problem for a long time,so thank you for your post, it is really useful for me.

    __________________________________

    share love,share happy,share useful information about

    Please login or register to see this link.

    and

    Please login or register to see this link.

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...