Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

As a member you can:

•     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team

Recommended Posts

Posted

Zamówiłem 3 marca i cisza... odpowiedz dostawcy: "wszyscy partnerzy oczekują na realizację dostawy od producenta"

Rzeczywiście się wszyscy na "Wall Plug_a" rzucili, czy dostawca coś ściemnia?

Posted

Nie ściemnia! Wszyscy czekają...niestety

• Topic Author
  • Posted

Dzięki za info. Czekam zatem cierpliwie dalej. Trochę tylko pozostaje niesmak, że sprzedawca oferuje online towar którego się nie ma, a klient o fakcie, że będzie musiał czekać nie wiadomo ile, nie jest przed zakupem informowany.

Guest kstaniek
    Posted

Kolego, to jest tak niesamowite urządzenie, że warto poczekać!

• Topic Author
  • Posted
    Kolego, to jest tak niesamowite urządzenie, że warto poczekać!

Co do tego nie mam wątpliwości, przeciwnie nie zamawiał bym 3 sztuk

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.fibaro.com/uploads/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />

Chodzi mi o uczciwą informację dla klienta, że towaru nie ma i trzeba poczekać, i to o informację zanim klient zapłaci. W przeciwnym wypadku sprzedawca jest jak dla mnie spalony. Nie wyobrażam nawet sobie sytuacji w mojej firmie, abym mógł wsiąść kasę od klienta, a następnie mu wciskać, bo wie pan ja tego towaru nie mam... chyba, że klient został wcześniej uprzedzony o oczekiwaniu na towar.

Guest kstaniek
    Posted

Masz całkowitą rację.

Posted

Panowie,

Jeżeli mają Państwo uwagi co do pracy naszych resellerów zapraszamy do kontaktu z naszym działem handlowym

Please login or register to see this link.

Guest Franek
    Posted

nie wiem o czym wy mówicie, przecież są już dostępne

• Topic Author
  • Posted
    nie wiem o czym wy mówicie, przecież są już dostępne

może i dostępne ale chyba nie w

bo do tej pory nie otrzymałem

[ Dodano: 2013-03-28, 01:21 ]

Panowie,

Jeżeli mają Państwo uwagi co do pracy naszych resellerów zapraszamy do kontaktu z naszym działem handlowym

Skorzystałem z porady... Pan Sebastian bardzo grzecznie mi odpisał, tylko g to dało... sprzętu zapłaconego ponad 3 tygodnie temu, jak nie miałem, tak nie mam.

Ostatni kontakt ze strony sklepu (12 marca): "...Serdecznie przepraszam, dzisiaj jeszcze postaram się napisać do Pana i podać termin.

pozdrawiam serdecznie Karolina M****r"

"dzisiaj jeszcze" nie nastąpiło do dziś, czyli olewka na max

Posted

Zamówienie zaczęliśmy wysyłać od 22.3.2013, proszę o cierpliwość, przesyłka na pewno do Pana dotrze.

• 2 weeks later...
  • Topic Author
  • Posted
    Zamówienie zaczęliśmy wysyłać od 22.3.2013, proszę o cierpliwość, przesyłka na pewno do Pana dotrze.

co w temacie? nie ma ani przesyłki, ani kasy (pomimo dyspozycji zwrotu zapłaconej kasy)