Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

As a member you can:

•     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team

• 0

Targi w Warszawie i kolejna aplikacja na iPada

Question

Guest Paweł Świerczyński
Posted

Powiedzcie mi do jasnej ciasnej o co z tym chodzi, na fejsie Fibaro pojawiło się foto z appką na Ipada z tawgów w Wawie, czemu to wszystko tak wygląda, dlaczego inni są uprzywilejowani a inni dostają cięgle jakieś ściemy bajery apka już skończona, apka wysłana do appstora itp itd :///, nie mówiąc już o wallach które krążą już po polsce i w youtubie :/, w dodatku uszkodzone......

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Też się nad tym zastanawiam aplikacja na Ipada jest pokazywana wszędzie na youtube na prawie każdych targach w TVN wszędzie. Tylko my jej nie mamy użytkownicy. Koledzy piszę że jest w fazie alpha jeżeli tak jest to czemu jest wszędzie pokazywana i jednak to w prowadza w błąd. Myślę że każdy użytkownik który zobaczy filmik, zdjęcie jest pewien że taka aplikacja istnieje, kupuje HC2 wchodzi w appstore i co się okazuje aplikacji nie ma i jak wtedy ma się czuć klient wiem po sobie czułem się oszukany. Tym bardziej że w salonie mi powiedziano że aplikacja będzie dostępna lada dzień było to w 2012 r w styczniu

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.fibaro.com/uploads/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" /> mamy kwiecień 2013 i nic. Zaraz odezwą się obrońcy Fibaro i będzie "Cierpliwości". Ile można jej mieć.

• 0
Posted

Ponieważ to nie jest aplikacja na iPada , tylko grafika komputerowa . Tak żeby wyglądało , że coś jest , chociaż tego nie ma . Taki chłyt martetindody

/emoticons/default_icon_mrgreen.gif" alt=":mrgreen:" />

• 0
Posted

nie. dotykałem. działa, nie wszystko ale działa

• 0
Guest Franek
  • Inquirer
  • Posted

Dokładnie, też się bawiłem w jednym z salonów i widziałem, że działa, ale nie wszystko, ale wygląda pięknie - ten ogień .....

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.fibaro.com/uploads/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />

Jak każdym mam na nią ciśnienie, ale cóż pozostało, tylko czekać ...

• 0
    Posted

Panowie,

Pozwolę sobie wyjaśnić dlaczego ta aplikacja nadal jeszcze się nie pojawiła w AppStore. Aplikację wstępnie mieliśmy już przygotowaną na targi w Berlinie w listopadzie zeszłego roku. Jak wiadomo w międzyczasie podjeliśmy decyzję o migracji na zupełnie nowy silnik HC2 - wtedy rozpoczęły się kilkumiesięczne prace nad wersją 3.x, która zapewnia przyszłościową architekturę systemu. Z racji, że cały silnik HC2 uległ zmianie, konieczne było również zmodyfikowanie wszystkich interfejsów mobilnych - w tym wersji iPada. W tej chwili kończymy pracę nad wersją developerską dostosowaną do nowego interfejsu.

• 0
    Posted

To tak jeszcze z kwartał

/emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.fibaro.com/uploads/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />

Trzeba uzbroić się w cierpliwość, swoją drogą Apple nie spieszy się z zatwierdzaniem apek. Pamiętam jak czekałem 3 miesiące, a w miedzyczasie jeszcze coś im się nie podobało.