Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Foscam Camera


arbujl
 Share

Question

Hi,

I have a Foscam Camera (FI8620), I would like to arm or disarm this camera by Virtual Device.

I have tried several methods, but I'm not able to do something with success.

I have created a Virtual Device with the following code for button 1 (Arm)

Please login or register to see this code.

I have fulfilled the IP and Port number on the general tab of this Virtual Device.

The problem, that I don't know where to put the Account/Password in this configuration.

But when I tried this link directly on my browser like this...

Please login or register to see this link.

All is OK

I don't know how set the account Password with this method...

Other choice...

I have created another Virtual Device and I have tried to code it in LUA

Please login or register to see this code.

No success....

I don't know how to do that...

Can you help me?

Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Would it be possible to use the username & password of a Fibaro user? So that the actual scene doesn't have to contain a password in plain text...

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Guest Lode

With our new virtual device i want to setup my camera by it.

When i try the code above i get "error 2" ????

Any idea ,

[ Added: 2013-08-25, 13:18 ]

I forgot that i have to use port 8081 so i changed the code a little bit.

IP, user and pwd are correct.

Now i get the errorcode "fail 404"

I use a Foscam FI8904(W).

Please login or register to see this code.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Guest Lode

Andrew,

I know 404 means page does not exists but i found the solution

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_icon_biggrin.gif" alt=":-D" />

but anyway thank you for your answer and thank you for THE AWESOME VIRTUAL DEVICE

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_icon_biggrin.gif" alt=":-D" />

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_icon_biggrin.gif" alt=":-D" />

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_icon_biggrin.gif" alt=":-D" />

Please login or register to see this code.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...