Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Sunrise/Sunset not triggering.


Pliind

Question

Hi guys!

 

So I've noticed that the scenes for sunset and sunrise are not triggering at all when they should. 

 

Here is my scene for sunrise for example. What am I doing wrong?

 

Please login or register to see this image.

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Could you perhaps give me a working lua scene? I can't program but I usually solve by copypasta coding

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_tongue.png" alt=":P" srcset="https://forum.fibaro.com/uploads/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" /> so if you have a working script i can build from that

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.fibaro.com/uploads/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />

 

I use this one:

Please login or register to see this link.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

You're not doing anything wrong. It just does not work properly. Sometimes is does, most of the time it does not. You need to do this in LUA yourself. Like this: fibaro:debug(fibaro:getValue(1, "sunsetHour")) and create logic around it.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Inquirer
  • You're not doing anything wrong. It just does not work properly. Sometimes is does, most of the time it does not. You need to do this in LUA yourself. Like this: fibaro:debug(fibaro:getValue(1, "sunsetHour")) and create logic around it.

    Oh that explains it. Is a fix on it's way? 

     

    Could you perhaps give me a working lua scene? I can't program but I usually solve by copypasta coding

    Please login or register to see this image.

    /emoticons/default_tongue.png" alt=":P" srcset="https://forum.fibaro.com/uploads/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" /> so if you have a working script i can build from that

    Please login or register to see this image.

    /emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.fibaro.com/uploads/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
  • Inquirer
  • Thank you so much! It seams to work

    Please login or register to see this image.

    /emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.fibaro.com/uploads/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    You're welcome

    Please login or register to see this image.

    /emoticons/default_icon_smile.gif" alt=":-)" />

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    ×
    ×
    • Create New...