Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Edimax IC-3116w restart z HC2


Tooopik
 Share

Question

Witam,

mam problem z w/w kamerą. Mam obraz w Fibaro lecz po pewnym czasie obraz znika a do kamery nie można się zalogować nawet wpisując jej adres IP w przeglądarce.

Jak zresetować kamerę za pomocą sceny?

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest damian

1. Sprawdź zasilanie kamery (nie ciągniesz po długim kablu? Jaki masz zasilacz?)

2. Zmień "wyświetlanie w Twój dom" z jpeg na mjpeg, jeden request na otwartą stronę zamiast jednego co trzy sekundy.

3. Albo zwiększ interwał z trzech sekund na większy.

 

Edimax'y tak mają, nie lubią kiepskich zasilaczy i zbyt częstych wizyt na ich stronie. Też się z tym borykałem.

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.fibaro.com/uploads/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Inquirer
  • 1. Sprawdź zasilanie kamery (nie ciągniesz po długim kablu? Jaki masz zasilacz?)

    2. Zmień "wyświetlanie w Twój dom" z jpeg na mjpeg, jeden request na otwartą stronę zamiast jednego co trzy sekundy.

    3. Albo zwiększ interwał z trzech sekund na większy.

    Edimax'y tak mają, nie lubią kiepskich zasilaczy i zbyt częstych wizyt na ich stronie. Też się z tym borykałem.

    Please login or register to see this image.

    /emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.fibaro.com/uploads/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />

    Dziękuję za pomoc, wykonałem punkt 2 i 3 i jak dotąd problem nie wystąpił

    Please login or register to see this image.

    /emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.fibaro.com/uploads/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...