Jump to content
Guides for the Forum Read more... ×
Poradniki na Forum Read more... ×
  • 0
Lenny212

Aeotec Range Extender

Question

Hi, I bought the Aeotec Range Extender (RE). I set HC2 to "Add New Device" and clicked the button on the side of the RE. HC2 found it instantly. However the HC2 has said "Confirguration, The device is being configured, please wait" for 8 minutes now. How long should I wait? Is this expected behaviour?

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

That's definitley too long.

Mine worked quite straigth forward. Reopen the HC Login page. Maybe it got added succesfully anyways.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
  • Inquirer
  • I have found the Aeotec Range Extender however the HC2 says it is an unknown device and I do not know how to use it? What should I do now?

    Please login or register to see this attachment.

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    • 0
    2 minutes ago, Lenny212 said:

    I have found the Aeotec Range Extender however the HC2 says it is an unknown device and I do not know how to use it? What should I do now?

    Please login or register to see this attachment.

    Whats it say in advanced?

    @Lenny212 uncle google is your friend

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    • 0
  • Inquirer
  • Parameters in attached image, thx

    Please login or register to see this attachment.

    Apparently this is normal according to support@fibaro.com. All good.

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

    ×