Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Wallplug communication problem


Reinhold
 Share

Question

I have a communication problem with one off my wallplug(FGWPE/F 102).

Before i reset it and remove it from the Fibaro and adding it again. Is there a other way to get it work again. If i restet it i loss all the energy diagrams for this device. 

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

In devices screen click not working device and select force communication. See if this solves the problem. 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Inquirer
  • Dit is not working. 

    I have delete the device en reset it and now its working. 

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
  • Inquirer
  • Today, the wall plug is again not working. 

     

    I have a communication problem with the wall plug. If i remove it and reset all wil working again. But what the problem is the problem? Is the device defect?

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    It could be that your mesh network is weak in the area you are using the wall plug. How far is it from the Homecenter or other  devices not using batteries? Does it work close to the Homecenter?

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
  • Inquirer
  • Between the home center is 6 meter, and in the area are 4 wall plugs and 5 dubble switchers. And i have reset the mes network. And there are 4 dubble switchers that further away and this have no problems. 

    Edited by Reinhold
    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...