Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Interface is empty


Question

Hey,

 
I have a great Problem. My webinterface is empty. I can't Use anything. All rooms and modules are away. A restart or Update doesnt change anything. But the System seems to be working. All my scenes works and i can Use the mobilephone. Only the webinterface doesnt Work. There are also no User in my configuration.
Please help me. 
 
P. S: deleting my cookies on Browser dont change anything
 
Best wishes

Please login or register to see this attachment.

Please login or register to see this attachment.

Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

You can also troubleshoot the browser by opening the Home Center interface in some other browser in private or incognito mode.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...