Jump to content
Guides for the Forum Read more... ×
Poradniki na Forum Read more... ×
  • 0
10der

adding device

Question

hang on configuration.

 

Please login or register to see this image.

 

yes, I'm trying 3 times, with HC rebooting and  voodoo dancing 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Inquirer
  • Posted (edited)

    trying #106:39:39] Home Center in learning mode
    [16:40:25] Device added
    [16:42:21] Adding devices complete
    [16:42:53] ID 914: Device configuration finished

     

     

    Please login or register to see this image.

    Edited by 10der

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    • 0

    You could try adding the new device through the iPad app. Sometimes it works better for me.

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    • 0
  • Inquirer
  • Posted (edited)
    14 minutes ago, Thomasn said:

    You could try adding the new device through the iPad app. Sometimes it works better for me.

     

    crazy! Thank you. Sir! on it!

     

    UPD:

    look like infinity loop with  "Please wait..."

    web UI show me 

    Please login or register to see this image.

     

    again!

    Edited by 10der

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    • 0
  • Inquirer
  • the trick with re-configure device works.

     

    Please login or register to see this image.

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

    ×