Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Z-wave network configuration


sergio
 Share

Question

Is it possible to reach the z-wave network configuration file, in the control panel, and modify it manually, according to your needs?
Thank you.

 

Link to comment
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Inquirer
  • I have a plant with more than 100 modules.
    Sometimes I have problems:
    The scenarios act late;
    Sometimes the commands are not executed.
    I have the doubt that, in some cases, the radio signal tries to be repeated for more than 4 modules.
    This is impossible.
    So, I wanted to correct any pre-addressing errors in the mesh network.
    Am I wrong? Do you have any suggestions?
    Should I associate another control unit via the LAN network?
    Thank you.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
  • Inquirer
  • I'm using only 27 scenarios.
    I will have to use many more.
    The control unit is used, only for home automation management, of a large dwelling: Lighting, Loads, Temperature Management, Roller Shutters, etc.
    For this purpose I bought the biggest ECU: HC2.
    Ram is 50%; Storage is 50%; The CPU is less than 50%.

    Thank You.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
  • Inquirer
  • Unfortunately it went wrong.
    Forcing the Elimination of modules that are gone, 40% of the modules have disappeared.
    By invoking the backup, unused modules reappear.
    The problems are getting worse now.
    3 motors have been activated for shutters for no reason causing damage with physical shock.
    Modules have been activated and deactivated without a logic inserted in the scenario.
    Could I have a more direct contact with the Fibaro Factory?
    Could I have an intervention directly from them?

    Thank You

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    I'm very sorry to hear that.

    Yes, you can contact our Tech Support at

    Please login or register to see this link.

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...