Jump to content
Guides for the Forum Read more... ×
Poradniki na Forum Read more... ×
  • 0
Sign in to follow this  
play3man

Sometimes, scene wont turn plug ON/OFF

Question

Hello guys,

 

I created a simple scene to turn on and off the plug at exact time. Problem is, sometimes the scene is not working and it wont turn the plug on or off.  RAM status is about 75-80% with Fibaro HCL.

 

Anyway, i noticed that not always is there a 1 istance running, and, as i know, if the scene has a time variable, there should be always one instance running.

 

(Pak = Then; V přesný čas = at exact time; vypnout = turn off)

 

Please login or register to see this image.

/monthly_2018_11/487395885_4692579912486748686(1).png.b808eaaa88352a58326396b7e6fbbf8c.png" alt="487395885_4692579912486748686(1).png.b808eaaa88352a58326396b7e6fbbf8c.png" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi
Yes, you should always run an instance, try a restart.
There must be marking in run when hc2 runs.
Also try a delay of for example 8 seconds in the box where zero is now.  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
  • Inquirer
  • 2 hours ago, hTiger1 said:

    There must be marking in run when hc2 runs.

     

    This option is checked. I will try to put there a some valuable for countdown to see if it solve the problem, but with this change, the number of running instances will change to two, or not?

     

     

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    Sign in to follow this  

    ×