Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0
Sign in to follow this  
kopek

csomópont információ

Question

hello,

 

érdeklődöm, hogy hogyan tudok útvonal információt lekérdezni hc2.n?! egyszerű felhasználó vagyok, de sajnos kezd bosszantani, hogy a Remotec IR extender állandóan "leválasztódik". Klímát vezérlek vele -elsősorban egy pinceház fűtésére/hűtésére. Ha behozom és újra telepítem akkor kb 1hétig működik rendesen, aztán után mindig leválasztódik. ha "rányomok" és újra aktív lesz akkor kb 1napig aktív, aztán megint inaktív lesz.

Tudna vki segíteni, hogy mi lenne a teendőm vele?!

 

köszönöm!

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Posted (edited)

Hi @kopek,

 

you should better use English, because the most users don't speak Hungarian and forum language is English :-)

There are plenty postings about Remotec IR ZXT-120 on

Please login or register to see this link.

.

 

Edited by Bodyart

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
  • Inquirer
  • .. sorry for the language :)
    Hello,

    I wonder how I can query route information for hc2.n ?! or that a route could possibly be changed? I'm a simple user, but unfortunately I'm starting to get annoyed that the Remotec IR extender is constantly "disconnected", becoming inactive. I control the climate with it - mainly for heating / cooling a basement house. If I import and reinstall it works properly for about 1 week and then always disconnects. if "pushes" and becomes active again it will be active for about 1 day, then it will be inactive again.

    Can you help sy with what to do with him ?!

    Thanks!

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    Sign in to follow this  

    ×
    ×
    • Create New...