Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


Upgrade 5.600


Sjekke
 Share

Recommended Posts

  • Topic Author
  • Upgrade went smoothly ... 

     

    Software Version:4.600

    Link to comment
    Share on other sites

    The topic has been moved from "

    Please login or register to see this link.

    " to "

    Please login or register to see this link.

    ".

     

    Temat został przeniesiony z "

    Please login or register to see this link.

    " do "

    Please login or register to see this link.

    ".

    Link to comment
    Share on other sites

    As always, no problems with update. It remembers setting for front panel LED intensity now ;)  

    Edited by jwq
    • Like 1
    Link to comment
    Share on other sites

    Update went smoothly but let's see the coming days how the HC2 keep performing:-)

     

    Link to comment
    Share on other sites

    Hi, i updated HC2 to 4.600.

     It hasn't been accessed remotely since I updated it, and the finder can't find it either.

    I  can't restore to previous version because i can't download the installation file  :(

    the third led does not light either

    I can access it from the local network with the ip address

    Edited by Bari Zoltán
    Link to comment
    Share on other sites

    Started my upgrade an hour ago.  The HC2 just says "Updating" with the spinning circle.. After refreshing the browser it seems to have hung on "Please Wait Creating backup. Uploading backup to server".  Thoughts anyone?

     

    UPDATE: A waited a while longer and had to push the power button. It restarted okay and and I could try again (after a clean reboot).  Took a while but came back to life.

    Software Version: 4.600.

    I'll do some testing and update this thread if I find anything.

     

    Edited by Hankster
    Update.
    Link to comment
    Share on other sites

  • Topic Author
  • This is how I do my upgrades and it never caused any problems.
     

    Reboot HC

    Make a back-up

    Reboot system

    Upgrade without back-up option

    Automatic reboot

    Make a back-up with the new firmware

    Reboot system

    Done


    Time-consuming but effective.

     

    Cheers

    Sjekke

     

    Link to comment
    Share on other sites

    On 7/11/2020 at 1:22 PM, Hankster said:

    Started my upgrade an hour ago.  The HC2 just says "Updating" with the spinning circle.. After refreshing the browser it seems to have hung on "Please Wait Creating backup. Uploading backup to server".  Thoughts anyone?

     

    UPDATE: A waited a while longer and had to push the power button. It restarted okay and and I could try again (after a clean reboot).  Took a while but came back to life.

    Software Version: 4.600.

    I'll do some testing and update this thread if I find anything.

     

    All is fine. Everything appears to be working. Agree with Sjekke on the upgrade approach below.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 2 months later...

    Update wrecked my HC2

    The software does not load entirely anymore with no means of rolling back because the backup option is no longer working. The Interface I get after the Recovery option is not working.

    Is there a way to recover to 4.590?

    Link to comment
    Share on other sites

    • 4 weeks later...

    Update went smooth on all my 3 HC2. Did update a week ago and till now didn't notice any problems. Also adding z-wave devices works OK.

     

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...