Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


Home Assistant times out on SwitchBinaryCmd_Get command


Recommended Posts

Hello,

I bought the Fibaro roller shutter 3 and managed to configure it properly in Home Assistant

The problem now is with the stop_cover command.


Every time I send this command to the Fibaro roller shutter 3 it does stop but my entire z-wave network freezes. All the calls I make to no matter which z-wave device are delayed.

I looked at the logs and I see the following:

The call to stop_cover is initiated and SwitchBinaryCmd_Get timeouts:

Please login or register to see this code.

After ~10 seconds I get this:

 

Please login or register to see this code.

Any idea why SwitchBinaryCmd_Get is not working?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...