Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Door Sensor does not receive z-wave protocol


kopek
 Share

Question

Hi,

one of the Fibaro door sensors stopped for some reason. then I did a soft configuration, then a full configuration, then I deleted the device and reinstalled it.
Got a new ID but no z-wave protocol version (0) or z-wave protocol type (0)
the warranty has expired about 1 month ...
can this problem be solved or can i throw this in the trash already ?!
keeps writing to wait for syncing .... slowly 1 day ago ...
it does not react to the opening / closing, but measures the temperature properly
thanks if anyone answers

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Inquirer
  • 1 hour ago, kopek said:

    Hi,

    one of the Fibaro door sensors stopped for some reason. then I did a soft configuration, then a full configuration, then I deleted the device and reinstalled it.
    Got a new ID but no z-wave protocol version (0) or z-wave protocol type (0)
    the warranty has expired about 1 month ...
    can this problem be solved or can i throw this in the trash already ?!
    keeps writing to wait for syncing .... slowly 1 day ago ...
    it does not react to the opening / closing, but measures the temperature properly
    thanks if anyone answers

    and I see that even the serial number is gone

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
    6 hours ago, kopek said:

    Hi,

    one of the Fibaro door sensors stopped for some reason. then I did a soft configuration, then a full configuration, then I deleted the device and reinstalled it.
    Got a new ID but no z-wave protocol version (0) or z-wave protocol type (0)
    the warranty has expired about 1 month ...
    can this problem be solved or can i throw this in the trash already ?!
    keeps writing to wait for syncing .... slowly 1 day ago ...
    it does not react to the opening / closing, but measures the temperature properly
    thanks if anyone answers

     

    Szia! Elem cserével próbálkoztál? Van, hogy az ő visszajelzése alapján nem aktuális még, de már le van merülve. Én jártam már így.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
  • Inquirer
  • 53 perccel ezelőtt a SmartLifeSystems azt mondta:

     

    Szia! Elem cserével próbálkoztál? Van, hogy az ő visszajelzése alapján nem aktuális még, de már le van merülve. Én jártam már így.

    Szia, 

    igen, kicseréltem, de semmi változás sajnos. most már próbálkoztam egy rendszer visszaállítással is, de az sem segít...annyi, h legalább így van z-wave verzió és protokoll. viszont a gyári szám, ahogy a többinél, az itt nem látszik...

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...