garizz 0 Share Posted January 8 Witam, mam fajnie działające 2-/3-kliki na dimerze. czy na switchu takze da sie je ustawic? zrobilem scene magic niby prosta rzecz a nie dziala Quote Link to post Share on other sites
0 m.roszak 55 Share Posted January 8 O którym switchu mówimy? FGS2x3 Double/Single Switch 2 oraz FGS2x4 (Smart Module) wspierają klasę Central Scene, możesz jej używać tożsamo z klasą Scene Activation ale jest bardziej przyjazna. Zobacz czy w parametrach konfiguracyjnych masz aktywne wysyłanie Central Scene dla wieloklików (w tym przypadku dla 3kliku) jeśli masz te moduły. Jeśli posiadasz stare moduły ZW300 to jeśli mnie pamieć nie myli nie mają one funkcjonalności aktywowania scen. PS Z tego co widzę na screenie to masz moduł wspierający Central Scene - także upewnij się w konfiguracji parametrów, że wysyłanie scen jest aktywne. Quote Link to post Share on other sites
0 garizz 0 Author Share Posted January 9 hej. a jak spr. jaki to modul - trzeba go wykrecic? na switchu ustawiłem czy to wystarczy by ww. sceny magic sie podczepiły? zauważyłem też switch jest używany więc nie wiem jak go inaczej wybudzić? Quote Link to post Share on other sites
Question
garizz 0
Witam,
mam fajnie działające 2-/3-kliki na dimerze.
czy na switchu takze da sie je ustawic?
zrobilem scene magic niby prosta rzecz a nie dziala
2 answers to this question
Recommended Posts