Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Motion Sensor not visible in scenes, but visible in system.


Kenobiben
 Share

Question

As described in post title.  One of my Motion Sensors v3.2 not visible in scenes, but visible in system. Rest of my Motion Sensors (also 3.2) visible properly in block scenes.

 

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Inquirer
  • 5 godzin temu, SmartHomeEddy napisał:

    @Kenobiben Version 3.2 would be a Fibaro Motion sensor. What system are you using, with what firmware? HC2 4.60

    @akatartried that already. Seems to be specific with this unit. It's visible in a browser as ordinary Motion Sensor. Unfortunately i can't add it in a block scene. No Motion Sensor to choose. I will make a lua scene maybe...

     

     

     

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
    1 hour ago, Kenobiben said:

    Seems to be specific with this unit. It's visible in a browser as ordinary Motion Sensor. Unfortunately i can't add it in a block scene. No Motion Sensor to choose. I will make a lua scene maybe...


    @Kenobiben very strange, you should see it in the blockscene as trigger. I see all my motion sensors. Like @akatar sugested, non secure mode?

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    Notice

    fibaro has a very strange behavior when device associate with some internal fibaro features 

    what I mean?
    ok find and plug/switch 

    click on drop down with roles 

    choose for example “the alarm breach” role

    ok

    after this action your switch disappeared from any actions and I at all

    The same behavior when you trying to combination switch or make group as linked device

    what about motion sensor - please send for as response 

    http://ipaddress-hc/api/devices/777

    where 777 is device Iid of motion sensor 

     

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...