Welcome to Smart Home Forum by FIBARO
Dear Guest,
as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.
As a member you can:
- Start new topics and reply to others
- Follow topics and users to get email updates
- Get your own profile page and make new friends
- Send personal messages
- ... and learn a lot about our system!
Regards,
Smart Home Forum by FIBARO Team
Question
Leonzaw 0
Witam, mam dwa pytania:
1) mam intercoom spięiety z HC3, mamy podłączone 3 telefony Apple do tego plus jeden iPad i niestety bardzo często jest sytuacja taka że np na iPadzie który jest główną naszą tak jakby centralką do otwierania nie pojawiają sie powiadomienia że ktoś dzwoni do domofonu.
2) inną rzeczą o którą chciałbym zapytać to czas reakcji, intercom jest podpięty po kablu do centralki, ale czas od naciśnięcia dzwonienia do pojawienia się sygnału jest wg mnie dość długi, mam znajomych którzy mają powiedzmy "normalne" domofony i te reakcje są jakby natychmiastowe, a tu trwa to dość długo, później zanim mi się aplikacja otworzy, pokaże sie obraz i kliknę na ikonę zieloną aby rozmawiać, to kilka razy zdarzyło mi się że osoba już odchodziło od drzwi.
bardzo proszę o info jak te dwie sprawy poprawić / usprawnić.
pozdrawiam
Marcin
3 answers to this question
Recommended Posts