Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Aeotec Range Extender 7 keeps turning off


Alfamonk
 Share

Question

Hi everyone!

I have a few Fibaro devices outside in my garden shed, and they are usually found as dead nodes.

So I have bought 2 Aeotec Range Extender 7. One I have installed in the shed, and one right outside my house.

I have installed them both, and they worked as they should... no more dead nodes.

But since yesterday I have noticed that both of my extenders are shown as being turned off. If I turn them on, they turn off automatically. 

I have noticed there are not templates and no device parameters for them. But they worked. Now they don't.

 

Can you please help me fix this issue?

Thanks in advance!

Please login or register to see this attachment.

Please login or register to see this attachment.

Please login or register to see this attachment.

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

That's odd, as far as i know you can not turn off a repeater.

Do they still work if homecenter shows them as turned off?

 

see picture for my repeater in hc3

 

 

Please login or register to see this attachment.

Edited by akatar
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Inquirer
  • 1 hour ago, akatar said:

    That's odd, as far as i know you can not turn off a repeater.

    Do they still work if homecenter shows them as turned off?

     

    see picture for my repeater in hc3

    I am sorry, but I don't know how to get in that area in your screenshot. Can you please point me out where to look in HC2?

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    I don't own a hc2, but it's wise to sent pictures to support and point them to this thread. it's not normal, i think, that a repeater can turn off

    and as you can see, hc2 is not recognising the device correctly.

    my hc3 also does it wrong but won't turn it off and has on/off buttons.

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...