Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


Update 1.13 Beta


Recommended Posts

Login problem with 1.13 beta.......

 

I have downgrade app (android) to 1.12 and login works oke.

 

Now setup is gone. You started add green feelds....

 

Is there any possibility for backup????

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, A.Socha said:

update in google play is ready you can update app

Yes, new version works. Thanks! 

Link to comment
Share on other sites

Is it only me or is the Andoid app very very slow? Last stable and the beta also.  Switching from one page to another takes seconds, switching from favorites to all house (see all devices) about 5-8 seconds :(  

 

@A.Socha Is it possible please to make the sprinklers show in the app also ? 

 

thank you !

Link to comment
Share on other sites

58 minut temu, Momos napisał:

Is it only me or is the Andoid app very very slow? Last stable and the beta also.  Switching from one page to another takes seconds, switching from favorites to all house (see all devices) about 5-8 seconds :(  

 

@A.Socha Is it possible please to make the sprinklers show in the app also ? 

 

thank you !

@R.CiesielskiDo you have it on the roadmap?

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, A.Socha said:

@R.CiesielskiDo you have it on the roadmap?

 

and maybe one day add support for Fibaro RGBW, it is really pain to tell customers that since

Please login or register to see this link.

the App still does not support W channel, not even for Fibaro own products.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I'm a beta tester and even after uninstalling and reinstalling, it doesn't work.

Link to comment
Share on other sites

3 godziny temu, A.Socha napisał:

@R.CiesielskiDo you have it on the roadmap?

Unfortunately not. Maybe next year.

16 minut temu, tinman napisał:

 

and maybe one day add support for Fibaro RGBW, it is really pain to tell customers that since

Please login or register to see this link.

the App still does not support W channel, not even for Fibaro own products.

We have it in our backlog. I will pass the request to the team.

10 minut temu, XTeK napisał:

I'm a beta tester and even after uninstalling and reinstalling, it doesn't work.

Could you provide more details? You can not login via FID or locally also?

Can you check current production version (1.12.0)?

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, R.Ciesielski said:

Unfortunately not. Maybe next year.

 

brak słów

 

1 minute ago, R.Ciesielski said:

We have it in our backlog. I will pass the request to the team.

 

this is actually not request, this is a no-go to not support own products.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Hi there,

Can not use th app anymore. Won't let me login with my Fibaro ID.

If I use a browser I can login with the same creditials as i try to login on my phone.

Phone says , combination email and password not valid.

Requested a new pasword same issue.

Deleted and reinstalled app, Same problem.

I'm not at home to try the local login.

 

Android 11 on the phone

 

 

Edited by Flash
Link to comment
Share on other sites

@SmartHomeEddy,

 

3 hours ago, SmartHomeEddy said:

can you login with that account on Fibaro Cloud?

Yes no problem.

The wife @ home can login locally.

I'm abroad can login using

Please login or register to see this link.

on my computer. no problem

But when I try using the Yubi app, it denies.

 

Tried several times, also did copy paste of email and pasword, using "Signal app".

If I copy paste these setting using the Signal desktop app, I can login using the Fibaro cloud.

If I copy paste the same settings using "Signal app"  on my phone the Yubi app declines.

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Flash said:

Tried several times, also did copy paste of email and pasword

 

try to type it, not copy&paste, remember that email is case sensitive, ensure you are using only allowed special characters in your password, like !#$% 

 

Btw: if you had before the public Yubii app, and "updated" to beta, remove the beta and reinstall it again, just to ensure no remaining infomation you your device from old app.

Edited by tinman
Link to comment
Share on other sites

Hi @tinman.

 

Did it all. Copy/ Paste Input by manual.

Removed the app twice. Reinstalled it.

After the last update the login was gone, So I tried to login again. No solutions.

Requested and created new pasword. No Solutions. Think I have to wait for the stable version.

Pasword looks something like this. U9(n}%wr2([email protected]

Did delete the App again. Will install it tomorrow.Today very busy.

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Flash said:

Pasword looks something like this. U9(n}%wr2([email protected]

 

allowed special characters are only !#$%

Everthing else might work, might not.

Link to comment
Share on other sites

On 8/14/2021 at 6:01 PM, tinman said:

allowed special characters are only !#$%

Everthing else might work, might not.

 

Installed the app again after a day, login worked without a flaw, same password as I used to have. Strange, but it works. Except that some icons are replaced with question marks.

For instance,

Fibaro wallplug

Window icons

Aeotec multi sensor temp. icon.

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, SmartHomeEddy said:

You probably need to login locally the get the icons back

Thnx for mentioning.

Will take a couple of weeks. Abroad for work.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...