Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


Fibaro Home Lite - Chasing LED's


Ruud Boon
 Share

Recommended Posts

I got a Fibaro Home Lite that looks bricked to me. 

I tried factory resetting the device by holding the + on a power cycle. When the led's start chasing (From outside to in and back) I release the +

It looks like it's hanging at that point. I just keeps the led's blinking from left and right to the middle one. When I press the power button it start moving from left to right.

 

Any suggestions how to get my device to working again?

Link to comment
Share on other sites

Probably something with NAND. They would need to repair it in Fibaro factory.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...