Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


Few interesting bugs.


cag014
 Share

Recommended Posts

1. While removing Zwave device the controller removes other devices as well (didn't find any sense which device, probably random )

 

2. Aeon labs door sensor doesn't respond and stuck on the same state that was during adding device.

 

3. Sometimes the icon of motion sensor changed to "generic" icon 

Please login or register to see this image.

/monthly_2022_06/image.png.e5eb7e2003ca4c5caa63958c3432f647.png" />when sensor breached. By refreshing UI, shows correct icon

 

4. If adding device failed and retry button displayed, there is no way to exit the process. You have just back again to restart adding process (advanced or normal) 😀

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...