Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

MCO Home MH7H-WH Thermostat state Idle


colhemm
 Share

Question

Hi

 

I've recently installed the MCO Home MH7H-WH water heater and thermostat into HC3, everything went very smoothly but I cannot see the room temperature settings, it just reads "Thermostat state Idle"

is it possible to activate the thermostat and displayed in HC3.

Please login or register to see this attachment.

Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi @colhemm,

 

Idle state should be signalization, that Thermostat does not heat. Then you have devider line barely visible and modes and "room temperature settings". Thermostat has a setpoint (desired room temperature) for each of its modes. That is the setting a "user" should have. The one that did the installation (admin) can set addional settings in Parameters. Regarding measured temperature, for that should be visible additional "device" that shows measured temperature. Same with Humidity.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Inquirer
  • Hi jakub.jezek

     

    Sorry but I do not understand your response, when I had the MCO Home MH7H-WH installed on my old Vera Edge hub it clearly displayed the room temperature so I know the room thermostat works, how can I get it to display in the HC3.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    Hi @colhemm,

     

    i probably got confused. So, room thermostat does not show measured temperature. You have different slave device for it.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 0
  • Inquirer
  • Posted (edited)

     

    Hi jakub.jezek

     

    How do i displayed the room temperature?  and could you explain to me how to set up the slave device?

     

    Thanks 

    Edited by colhemm
    Link to comment
    Share on other sites

    • 0

    @colhemm

    I have a MH7H-EH thermostat for electric heating. The installation was successful immediately and also subordinated to the device. One of them shows the temperature. I believe that even your version will show the temperature as well - on its own slave device. See if you have hidden devices turned off, then show them. Maybe the thermostat temperature is set as hidden.
    You can certainly list the device through Swager and check the list to see if the temperature exists.

    • Like 1
    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Answer this question...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...