Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

 

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

 

As a member you can:

  •     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

 

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team


  • 0

Scenes stop launching


Weider

Question

Hello,

 

I am having an issue with my Fibaro HC3 where my scenes are no longer running properly.

Initially, I noticed that one device was not turning off when it should have when another device was turned off.

Now, my automatic scene that runs at midnight is also not running along with some other scenes.

 

I am unable to run it manually as well, as pressing the play button does not produce any results.

I am currently running the latest firmware.

After reboot I was able to manually launch the scene again.

 

 

Has anyone else experienced this issue or have any suggestions on how to resolve it?

 

Thank you in advance for your help.

Edited by Weider
Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...