Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

As a member you can:

•     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team

• 0

Zamykanie drzwi automatyczne

Question

Posted

Witam, 

szukam jakiegoś zewnetrznego mechanizmu działającego z Fibaro które nałożę na klucz w zamku i będę mógł otwierać zamykać drzwi automatycznie. Czy znacie jakieś rozwiązanie? 

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Danalock V3 / Gerdalock V3 / Tedee

• 0
  • Inquirer
  • Posted

Chyba tedee go działa z kluczem reszta musi posiadać własna wkładkę :(

• 0
    Posted

Ale w czym problem podmienić wkladkę? Używam od 5lat Gerdalock V3 Z-Wave i zero problemu

• 0
    Posted (edited)
    2 godziny temu, fingusio napisał:

Ale w czym problem podmienić wkladkę? Używam od 5lat Gerdalock V3 Z-Wave i zero problemu

Dokładnie, używałem wszystkich trzech gerdalock a teraz 2x Tedee i nie miałem żadnych problemów z wymianą wkładek.  

Niestety, zamki Gerdalock zostały wycofane z produkcji i zostaje szukanie używek, niemniej Tedee daje radę. 

Edited by gnome332
    • 0
    Posted (edited)
    3 godziny temu, gnome332 napisał:

Dokładnie, używałem wszystkich trzech gerdalock a teraz 2x Tedee i nie miałem żadnych problemów z wymianą wkładek.  

Niestety, zamki Gerdalock zostały wycofane z produkcji i zostaje szukanie używek, niemniej Tedee daje radę. 

Pierwsze słyszę żeby były wycofane normalnie kupiłem od Fibaro bezpośrednio.

Nie wiem ale nie znalazłem lepszego zamka na Z-wave, Teede może by był fajnym zamkiem gdyby nie trzeba było dokupywać dodatkowo Bridge

Edited by fingusio
    • 0
    Posted

Ja mam u siebie Nuki z bridgem bluetooth. Działa bardzo dobrze.