Jump to content

Welcome to Smart Home Forum by FIBARO

Dear Guest,

as you can notice parts of Smart Home Forum by FIBARO is not available for you. You have to register in order to view all content and post in our community. Don't worry! Registration is a simple free process that requires minimal information for you to sign up. Become a part of of Smart Home Forum by FIBARO by creating an account.

As a member you can:

•     Start new topics and reply to others
  •     Follow topics and users to get email updates
  •     Get your own profile page and make new friends
  •     Send personal messages
  •     ... and learn a lot about our system!

Regards,

Smart Home Forum by FIBARO Team

Recommended Posts

Posted

Snažím se zprovoznit rychlou aplikaci v Home Center 3. Napsal jsem program v LUA, ale nedaří se mi jej zprovoznit, proto bych poprosil zkušenější o radu, co dělám špatně. Aplikaci bych rád použil k řízení chlazení střídače FVE. Snažil jsem se napsat smyčku, aby každých 60 sec provnala teplotu střídače se zadanou hodnotou a podle výsledku podmínky buď zapne nebo vypne chlazení. Protože mi výsledek podmínky nedával relevantní hodnoty, připsal jsem si funkci, která mi vypisuje hodnoty (tu pak samozřejmě smažu). Nevím kde dělám chybu, že mi podmínka nefunguje a ani smyčka se netočí každou minutu dokola.

Předem děkuji za jakoukoli radu i čas zkušenějších.

Víťa.   

Please login or register to see this attachment.

Posted

Ahoj @Vitek, obavam se ze vetcina uzivetelu nebude rozumet, protoze se tady provozuje anglictina.

Hi, @Vitek, I'm affraid that the most users will not understand, because English language is used here.

Posted

ahoj @Vitek

nezkoumal jsem prilis tvuj kod, ale zkusil jsem to napsat od zacatku.

Zkus prilozeny soubor.

Musis si jen prenastavit promenne, konkretne deviceID a probeID a nastavit templotu (temp) pri ktere se ma spinat, hysterze je tez jako promenna tak s ni muzes jednoduse stelovat.

testoval jsem to na spinaci zarovky pri pouziti cidla co mam na zahrade 

• Topic Author
  • Posted

Děkuji moc za pomoc, jste borec, v něco podobného (napsání celého kódu) jsem ani v nejbujnějším snu nedoufal. Jsem už důchodce a za komančů se angličtina moc nenosila, proto ji neumím (ještě že máme googl). Nicméně díky za pomoc, teď už to na 100% rozchodím. 

Ještě jednou, opravdu upřímné díky, Víťa.

• Like 1