Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'idlock'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • FIBARO Community
    • FIBARO Portal and Forum policy
    • FIBARO
    • Say hello!
    • Off-topics
  • FIBARO Update
    • FIBARO System Update
    • FIBARO Mobile Update
  • FIBARO Community Support
    • Scenes and Interface
    • FIBARO Products
    • FIBARO Mobile
    • FIBARO HomeKit
    • FIBARO Assistant Integrations
    • Other Devices / Third-party devices
    • Tutorials and Guides
    • Home Automation
    • Suggestions
  • FIBARO Społeczność
    • FIBARO
    • Przywitaj się!
    • Off-topic
  • FIBARO Aktualizacja
    • FIBARO System Aktualizacja
    • FIBARO Mobile Aktualizacja
  • FIBARO Wsparcie Społeczności
    • Sceny i Interfejs
    • FIBARO Urządzenia
    • FIBARO Mobilnie
    • FIBARO HomeKit
    • Integracja z Amazon Alexa i Google Home
    • Urządzenia Firm Trzecich
    • Poradniki
    • Automatyka Domowa
    • Sugestie

Categories

  • Scenes
  • Virtual Devices
  • Quick Apps
  • Icons

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Facebook


Google+


Skype


Website URL


WhatsApp


Country


Gateway/s


Interests

Found 2 results

  1. I've got the IDLock working normally for some time, then decided to install the Z-Wave module to integrate it to my HC2. The device is recognized, but there's no template, and limited functionality should be expected. However, the lock doesn't respond at all to any attempt to lock or unlock. Any ideas? And Hopefully Fibaro will provide a template for this module some time soon. Thomas
  2. So I rebooted my Homecenter2. Upgraded to the latest version (not beta) and installed all my devices again. Now, on to making scenes. Everything works except for one device. My Front door lock. As soon as this is included in a scene I can't save the scen. It just hangs itself when I hit the save button. My lock is working when I try to lock/unlock it with HomeCenter2. And in the frontend it looks fine. I tried to create a simple scene using the blocks like in the attachment but it simply dosn't work. And it did work before I did the reset. Have anyone come acros
×
×
  • Create New...