Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'powernode'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • FIBARO Community
    • FIBARO Portal and Forum policy
    • FIBARO
    • Say hello!
    • Off-topics
  • FIBARO Update
    • FIBARO System Update
    • FIBARO Mobile Update
  • FIBARO Community Support
    • Scenes and Interface
    • FIBARO Products
    • FIBARO Mobile
    • FIBARO HomeKit
    • FIBARO Assistant Integrations
    • Other Devices / Third-party devices
    • Tutorials and Guides
    • Home Automation
    • Suggestions
  • FIBARO Społeczność
    • FIBARO
    • Przywitaj się!
    • Off-topic
  • FIBARO Aktualizacja
    • FIBARO System Aktualizacja
    • FIBARO Mobile Aktualizacja
  • FIBARO Wsparcie Społeczności
    • Sceny i Interfejs
    • FIBARO Urządzenia
    • FIBARO Mobilnie
    • FIBARO HomeKit
    • Integracja z Amazon Alexa i Google Home
    • Urządzenia Firm Trzecich
    • Poradniki
    • Automatyka Domowa
    • Sugestie

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Facebook


Google+


Skype


Website URL


WhatsApp


Country


Gateway/s


Interests

Found 3 results

  1. Hi, I'm looking for a basic wall plug with meter to track when an appliance is on. The accuracy of the power reading isnt important. I came across the Z-Wave Greenwave 1 Port PowerNode at £20 which seems cheap http://www.vesternet.com/z-wave-greenwave-1-port-powernode The site says its reduced because its a first generation Does anybody know how reliable these are with the HC2 Thanks -f
  2. Hi guys. I somehow lost the possibility to switch some of my powernode ports. This might have happened on the upgrade to 4.120 I still can switch those set as light. But not the ones set as TV, Radio and so on. Anyone else experiencing this? In HC2 everything works like before. Thanks
  3. Ricky-Sousa

    Dead nodes by mistake

    Hi all, My question has been probably posted before but I can't seem to find it. I'm a proud owner of a Fibaro HC2. A few months ago I decided to buy two GreenWave powernodes at controlliving.nl. Due to some technical issues I had to return one of the powernodes. After a few days I received the new node but realised I forgot to remove the previous one. I ended up having seven dead nodes which I can't seem to remove by just simply clicking the delete button. Neither did I succeed in finding the solution in the 'general' or 'advanced' tab of the settings. Meaning that I still get this warning that 'not all devices added to the Z-Wave network are configured correctly' Does anyone know how to get rid of these dead nodes? Thanks loads in advance!
×